Experiences

Nestorinranta offers a wealth of experiences in the country and on the lake with exciting things to do for people young and old in every season. These are just some of the best bits.

EQUIPMENT TO HIRE

Vuokraamosta voi vuokrata moottoriveneen, soutuveneen, kanootin, kajakin, sup-laudan, polkupyörän, kalastusvälineita, lumikenkiä, kävelysauvoja ja muuta pienempää tarviketta.

TAKE YOURSELF OUT INTO THE NATURE

You can plan your own nature experience – or let us to plan it for you.  Nestorinrannassa on teemallisia luontopolkuja, välinevuokraamo ja monipuoliset maastot, kauniit maisemat ja hienot retkeilysaaret lähistöllä.

SAUNA

Experience a Finnish sauna. The new lakeside sauna and outdoor hot tub offer enjoyable sauna experiences all year round. You can look out of the sauna and admire Lake Saimaa as it glistens in the evening sun.

COME FOR A FEAST

Nestorinrannassa voit herkutella kesäisin rannan lettubaarissa, varata aamiaisen tai iltapalan navettakahvilasta. Voit myös tilata paikalla tehdyn kakun kotiin viemiseksi tai yhden, kahden tai kolmen ruokalajin kotaillallisen. Puumalassa on myös erinomaisia a la carte -ravintoloita.

CYCLING

Nestorinranta sijaitsee suosittujen pyöräilyreittien Puumalan ja Saimaan saaristoreittien risteyskohdassa. Rannastamme liikennöivät pyörälautat Norppa II ja Rasti, jotka kuljettavat pyöräilijöitä Saimaan yli.

Guided boat trips

Lähde puolen tunnin Saimaan risteilylle tai kierrä oppaamme kanssa Lintusalon ympäri, jolloin näet Saimaan pähkinänkuoressa: suuria selkiä, kapeita, jopa yllätyksellisiä salmia. Saimaalla on myös kiinnostava skiittasaari, jonne teemme koko päivän veneretkiä. Katso lisää ja varaa retki.

FISHING

Nestorinrannasta pääset kalaan joko omatoimisesti vuokraamalla veneen ja välineet tai lähtemällä opastetulle kalaretkelle. Myös kalastusluvat, kartat ja vinkit saat meiltä.

ANIMALS

Nestorinrannassa on kanoja, viiriäisiä, koiria ja kesäisin myös lampaita.

Villieläimistä kuuluisin vaan ei yleisin on tietenkin saimaannorppa. Toukokuussa on paras aika myös nähdä se. Varaa retki Lakeland GTE:ltä.

WINTER EXCURSIONS

Lintusalon maisemat ovat erinomaisia lumikenkäretkelle. Pääset ketterästi kiipeämään korkeille kallioille, kävelemään jäätä pitkin ja seikkailemaan metsässä. Opastetulla retkellä tietenkin myös syödään ja kuullaan tarinoita Nestorista, jääkaudesta ja mistä vain haluat.

RENT A KOTA HUT

Nestorinrannan kotaan mahtuu jopa 20 ihmistä. Kodassa on iso puulla lämmitettävä grilli, hella, jääkaappi, astioita ja kesällä myös  juomakelpoinen hanavesi. Jos et halua itse kokkailla, tilaa kotaillallinen Nestorinrannasta.

FOR CHILDREN

Yksi Nestorinrannan teemallisista luontopoluista on suunniteltu lapsille. Kilometrin pituisen reitin varrella on kirjavia linnunpönttöjä, joissa on tehtäviä.  Katso lisää, mitä muuta tarjoamme lapsille.

LEARN SOMETHING NEW

Oletko aina halunnut oppia suppailemaan? Tai ajamaan moottorivenettä? Nestorinrannassa järjestetään lyhyitä kursseja, joilla opit. Katso lisää.