Majoitusta ja luontoelämyksiä Puumalassa, Saimaalla

Leirintä

Nestorinrannasta voi varata teltta-, vene-, auto- ja matkailuautopaikkoja päärakennuksen pihasta sekä venerannan tasanteelta. Matkailijoiden käytettävissä ovat yhteiskäyttötilojen suihku ja wc-tilat.

 

Asuntoautopaikka

Asuntoauto/-vaunupaikka Nestorinrannan päärakennuksen pihassa. Käytettävissä ovat uimaranta, juomavesi, sähkö, grillipaikka ja päärakennuksen yhteiskäyttötilat suihku- ja WC-tiloineen.

Saapuminen klo 16 jälkeen, poistuminen kello 12 mennessä

 

Venepaikka yöpymiseen

Venepaikka yöpymistä varten Nestorinrannan venerannasta. Käytettävissä ovat uimaranta, juomavesi, sähkö, grillipaikka ja päärakennuksen yhteiskäyttötilat suihku- ja WC-tiloineen.

 

Telttapaikka päärakennuksella

Telttapaikka 1-4 hengen teltalle Nestorinrannan päärakennuksen pihassa. Telttailijoiden käytössä ovat uimaranta, juomavesi, sähkö, grillipaikka ja päärakennuksen yhteiskäyttötilat suihku- ja WC-tiloineen.

 

Telttapaikka rannassa

Telttapaikka 1-4 hengen teltalle Saimaan rannalla. Telttailijoiden käytössä ovat uimaranta, juomavesi, sähkö, grillipaikka ja päärakennuksen yhteiskäyttötilat suihku- ja WC-tiloineen.

 

Riippumattopaikka rannassa

Riippumattopaikka venerannassa. Käytettävissä ovat uimaranta, juomavesi, sähkö, grillipaikka ja päärakennuksen yhteiskäyttötilat suihku- ja WC-tiloineen.

 

YHTEISTILAT

Nestorinrannan päärakennuksessa palvelee kesäisin kahvila Nestori, vastaanotto, välinevuokraamo, itsepalvelupesula, sosiaalitilat ja 2 ympärivuotista majoitushuonetta. Vapusta syksyyn voi majoittua myös pihapiirin 3 aittaan.

Heinäkuussa rannan huvimajassa toimii Nestorin lettukioski. Tarjoamme yhteiskäyttötilojen palvelut päärakennuksella majoittuville maksutta, ellei toisin mainita.

Majoitus

Nestorinranta tarjoaa aitta-, huone- ja mökkimajoitusta ympäri vuoden. Aittamajoitus sekä osa mökeistä on varattavissa vapusta lokakuulle, huoneet ja mökit ympäri vuoden.