Saunomaan Nestorinrantaan

Saunassa mieli lepää. Nestorinrannan tilaussaunassa elämyksesi kruunaa upeat Saimaan maisemat, jotka kaiken lisäksi aukeavat ilta-aurinkoon.

Nestorin saunaelämys 8.6.2024

Saunatapahtuma on osa Koko Saimaa Saunoo -tapahtumaa, joka puolestaan on osa Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuotta.

Nestorin saunaelämys on saunatapahtuma 8.6.2024 klo 15 – 20, johon kuuluu naisten saunavuoro klo 15 – 17 ja miesten saunavuoro 17 – 19. Viereisessä kodassa on tarjolla Nestorinrannan saunamenu klo 16 – 20.

Tapahtuman lippu oikeuttaa saunavuoroon ja saunamenuun. Laitamme piakkoin liput myyntiin tänne.

Rantasauna ilta-auringossa

Kaunis uusi rantasauna ulkoporealtaineen kutsuu sinut, perheesi ja ystäväsi mukavaan saunaelämykseen ympäri vuoden. Lauteille mahtuu 7-8 kylpijää ihailemaan ilta-auringossa kimaltelevia Saimaan maisemia. Saunan kiuas avautuu pukuhuoneeseen, jossa voitte näin nauttia takkatulesta. Saunassa on shampoot, nestesaippuat, laudeliinat, pieni jääkaappi, tilava terassi kalusteineen, kaksi uimalaituria, hiekkaranta ja nuotiopaikka.

Sauna lämmitetään teille valmiiksi, mutta sen jälkeen teidän tulee huolehtia itse saunan ylläpidosta. Polttopuita saa viereisestä puukatoksesta. Voit varata pelkän saunan ja tuoda omat pyyhkeet tai varata saunan lisäksi ulkoporealtaan, talvella avannon, pyyhkeet, virvokkeita ja valmiin kotaillallisen. Voit varata saunan vain 1,5 tunniksi tai koko illaksi.

Varaa tästä

Saunan ikkunat ja terassi porealtaineen avautuvat luoteeseen, jonne aurinko laskee kesäisin. Aidan takana Nestorin pronssipatsas soittaa viulua norpalle.