Nauti luonnosta – vuokraa väline

Vuokraa moottorivene

Nestorinrannasta voit vuokrata hitaan tai nopean veneen kalastukseen tai retkeilyyn. Nopeita veneitä vuokrataan vain kokeneille kuljettajille, jotka osaavat myös navigoida.

Vuokraa soutuvene

Nestorinrannan soutuveneet ovat vankkoja Päijän-veneitä. Kullakin mökillä on oma soutuvene. Yhtä soutuvenettä vuokrataan ulos.

Vuokraa kanootti

Kolmen hengen intiaanikanootti Old Town Saranac on tukeva kanootti pidemmillekin retkille.

Kanootin vuokraan kuuluu äyskäri ja jokaiselle mela ja veneilyliivit.

Vuokraa kajakki

Kajakkimme Rainbow Oasis 4.30 Exp. ovat yhden hengen kajakkeja, jotka sopivat sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin melojalle.

Kajakin vuokraan kuuluu mela ja veneilyliivit.

Vuokraa sup-lauta

Nestorinrannasta voit vuokrata 4 sup-lautaa. Sup-lautamme ovat FitNord Aqua 300 ja ne sopivat hyvin vasta-alkajille ja vähän kokeneemmillekin.

Vuokraan kuuluvat veneilyliivit, mela ja turvalenkki.

Vuokraa pyörä

Nestorinrannasta voit vuokrata sähköavusteisen pyörän, maastopyörän tai 7-vaihteisen Nopsa-pyörän. Kaikkiaan pyöriä on 7, joten jos tarvitset pyörän isommalle porukalle, suosittelemme kääntymään puumalalaisen Saimaa Bikesin puoleen.

Vuokraa lumikengät

Lumikenkä on mainio apuväline talvella luonnossa liikkumiseen. Et tarvitse valmista uraa vaan voit mennä minne haluat. Nestorinrannasta voit vuokrata lumikengät sauvoineen. Majoittujille tarjoamme lumikengät maksutta.

Vuokraa kävelysauvat

Kävelysauvoilla tehostat kävelyäsi ja saat hyvää liikuntaa myös käsivarsillesi.

Kävelysauvoissamme on helppo säätömekanismi, jolla voit säätää sauvat juuri oikean pituisiksi.

Vuokraa kalastusvälineet

Virveleitä, vieheitä ja haaveja heittokalastukseen ja uisteluun, onkeja ja pilkkejä. Saatavilla on myös nielurajoitteisia katiskoja, jotka ovat norpalle turvallisia.

Vuokraa sauna

Tilava rantasauna Saimaan upeissa maisemissa ulkoporealtaineen on varattavissa ympäri vuoden 1,5 tunniksi tai pitemmäksi aikaa. Talvella myös avanto mahdollinen. Saunailtaa varten voit varata myös kodan, johon mahtuu 20 henkilöä.

Vuokraa kota

Nestorinrannan kota sijaitsee lähellä rantasaunaa. Sinne mahtuu jopa 18 ihmistä. Kodassa on iso puulla lämmitettävä grilli, hella, jääkaappi, astioita ja kesällä myös  juomakelpoinen hanavesi. Jos et halua itse kokkailla, tilaa kotaillallinen verkkokaupasta.

Vuokraa huvimaja

Viehättävä huvimaja sijaitsee aivan veden äärellä pyörälauttojen laiturin vieressä. Huvimajassa on isot ikkunat kolmeen eri suuntaan, joissa jokaisessa kimmeltää Saimaa. Huvimajassa on puuhella, jonka uunia voi käyttää savustukseen. Lisäksi on juotava hanavesi, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro. Huvimajaan mahtuu ruokailemaan 4 – 5 ihmistä.