Tilaa taksivene

Taksiveneellä pääset, minne haluat

Nopea taksivene kuljettaa sinut sinne, minne haluat, kunhan varaat sen hyvissä ajoin. Käytettävissä on sekä Faster-avovene että katettu hyttivene Finnmaster ”Vilmari”. Molempiin voidaan ottaa 5 matkustajaa. Kuljettaja on suorittanut vuokraveneen kuljettajan tutkinnon.

Taksiveneen lähtöhinta on 20 € ja km-taksa 5,5 € kahdelle. Lisähenkilöistä menee pieni lisämaksu. Alla on joukko valmiita reittejä. Jos joku niistä sopii sinulle, voit tilata taksiveneen klikkaamalla kuvaa ja täyttämällä kysytyt tiedot. Jotta varmistat saatavuuden, tilaa vene hyvissä ajoin. Kun saamme tilauksen, ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian, onnistuuko kyyti. Jos kyyti onnistuu, lähetämme sähköpostiisi maksulinkin, jolla voit maksaa tilauksen.

Nestorinrannassa majoittuville pyöräilijöille annamme 15 % alennuksen välille Nestorinranta (Lintusalo) – Kivisalmi (Hurissalo), jossa liikennöi Puumalan saaristoreitin pyörälautta Norppa II toukokuusta syyskuuhun. Turvaudu taksiveneeseen, jos pyörälautan aikataulut eivät sovi.

Tiedustelut ja tilaukset, jos mikään alla olevista reiteistä ei sovi: matti.viialainen@nestorinranta.fi tai puh. 044 77 00 515.