Yövy mökissä, huoneessa, aitassa tai teltassa

Nestorinrannan alue on 24 hehtaarin kolmio, jonka keskellä risteilevät luontopolut.

Mökit

Hauki

Villa Hauki on arkkitehti Hanna Toivasen suunnittelema, vuonna 2014 rakennettu ympärivuotinen vuokramökki. Mökistä avautuvat upeat näköalat Vetojaolle ja Lietvedelle ilta-aurinkoon. Ihanteellisen sijaintinsa puolesta mökki sopii erinomaisesti kalastajille ja muille aktiivista lomaa haluaville.

Mökki on täysin varusteltu. Mökissä on sähkökäyttöisen sisäsaunan lisäksi erillinen puulämmitteinen rantasauna.

Kauppiaanranta

Kauppiaanranta on ympärivuotisesti varattavissa oleva loma-asunto omalla suojaisella rannalla. Kauppiaanrannassa on oikeasti asunut Lintusalon kyläkauppias. Talon toisessa päädyssä oli vielä reilut 20 vuotta sitten kauppa. Kauppiaanranta on Lintusalon suojaisella itärannalla hyvien kulkuyhteyksien päässä niin vesitse kuin maitse. Rantaan johtavat vieläkin merimerkit kaupan ajoilta.

Nestorin maja

Nestorin maja oli 1980-luvulla isäntäväen kesämökki, johon kuului saunan lisäksi asuinaitta. Nimensä maja on saanut samalla paikalla 1950- ja 60-luvulla sijainneen Nestori Miikkulaisen esikuvan, Nestori Reposen saunan mukaan.

Vuokramökkinä maja on ollut vuodesta 2010, jonka jälkeen sitä on kohennettu monin tavoin. Nyt majan varustukseen kuuluu lämmin vesi, suihku, astianpesukone, kamina ja oma kaivo.

Tarun mökki

Tarun mökki on suojaisessa lahden pohjukassa sijaitseva idyllinen mökki omaa rauhaa arvostaville.

Perinteisessä mökissä on juokseva kaivovesi keittiöön ja saunaan. Aurinkopaneelit tuottavat tarvittavan sähkön valaistukselle ja esimerkiksi puhelimen lataukseen. Varustukseen kuuluvat kaasujääkaappi, kaasuhella ja -uuni. Iso, varaava takka pitää huolen että mökissä on lämmintä myös alkusyksyn keleihin. Mökki on varattavissa vapusta marraskuulle.

Aitat

Vilja-aitta

Vilja-aitta sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. 16-neliöisessä aitassa on leveä vuodesohva (160 x 210cm), matalalla parvella on patjat kolmelle. Ikkunat ovat itään ja länteen. Vilja-aitassa on myös oma pieni terassi. Varustukseen kuuluu patteri, jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. WC- ja suihkutilat löytyvät päärakennuksesta 40 askeleen päästä.

Mari ja Ville

Päärakennuksen pihapiirin 10-neliöiset aittahuoneet Mari ja Ville ovat erinomainen valinta lyhytaikaiseen majoitukseen. Huoneissa on patterit ja vuoteet kahdelle. Molemmissa on myös pieni jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. WC- ja suihkutilat löydät 20 askeleen päästä päärakennuksesta.

Huoneet

Ylähuone

Nestorinrannan päärakennuksen yläkerrassa oleva kahden makuupaikan huone omalla minikeittiöllä. Huoneessa on oma WC ja suihku. Ikkunasta avautuu peltonäkymä koilliseen.

Orsi

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva Orsi majoittaa neljä henkilöä. Huoneen varustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Orressa on myös pieni ruokapöytä.

WC- ja suihkutilat sijaitsevat päärakennuksen yhteiskäyttötiloissa.

Yhteistilat ja leirintä

Yhteistilat

Nestorinrannan päärakennuksella ja rannassa 900 metrin päässä on majoittujien käytettävissä maksuttomien peruspalveluiden lisäksi myös erilaisia maksullisia palveluja.

Teltta-, vene-, auto- ja matkailuautopaikat

Nestorinrannasta voi varata teltta-, vene-, auto- ja matkailuautopaikkoja päärakennuksen pihasta sekä venerannan tasanteelta. Matkailijoiden käytettävissä ovat yhteiskäyttötilojen suihkut, wc:t, grillikatokset, nuotiopaikat, juomavesi ja sähkö sekä joukko lisämaksullisia palveluja.