Yövy mökissä, huoneessa, aitassa tai teltassa

Nestorinrannassa voit majoittua omarantaiseen lomamökkiin, huoneeseen, aittaan, kalustettuun glamping-telttaan tai tuoda oman teltan, tulla asuntoautolla tai veneellä yöpymään.

Mökit ovat erilaisia ja eritasoisia. Villa Hauki edustaa nykyaikaista suomalaista arkkitehtuuria, Kauppiaanranta on entinen kyläkauppiaan omakotitalo, Nestorin majassa ja Tarun mökissä voi majoittua vain vapusta lokakuun puoliväliin.

Glamping-teltat ovat rannalla, kuten toinen pienistä teltta-alueistammekin. Päärakennuksella 900 m päässä rannalta ovat majoitushuoneet, aitat, pieni karavaanarialue ja pieni teltta-alue.

Alla näet alueemme kartan. Tarun mökki ja Kauppiaanranta ovat 1 – 2 km päässä päärakennuksesta eivätkä näy tässä kartassa. Vierittämällä sivua alas pääset tutustumaan yhteistiloihimme ja leirintään.

 

Nestorinrannan alue on 24 hehtaarin kolmio, jonka keskellä risteilevät luontopolut.

Mökit

Villa Hauki

Villa Hauki on arkkitehti Hanna Toivasen suunnittelema, vuonna 2014 rakennettu ympärivuotinen vuokramökki.

Mökistä avautuvat upeat näköalat Vetojaolle ja Lietvedelle ilta-aurinkoon. Ihanteellisen sijaintinsa takia mökki sopii erinomaisesti kalastajille ja muille aktiivista lomaa haluaville.

Mökki on täysin varusteltu, myös viilennys ja wi-fi. Mökissä on sisäsaunan lisäksi oma rantasauna.

Kauppiaanranta

Kauppiaanranta on hyvin varusteltu ympärivuotinen 4 makuuhuoneen loma-asunto Lintusalon itärannalla.

Loma-asunnossa on 2 saunaa, toinen sisällä ja toinen rannalla, rantaan viettävä nurmikkopiha, varaava ja avotakka.

Kauppiaanranta on hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä maitse että vesitse. Rantaan johtavat vieläkin merimerkit ajalta, jolloin rannassa toimi kyläkauppa.

Nestorin maja

Nestorin maja on saanut nimensä samalla paikalla 1950- ja 60-luvulla sijainneen Nestori Miikkulaisen esikuvan, Nestori Reposen saunan mukaan.

Maja sijaitsee Saimaan Vetojaolle lounaaseen avautuvalla hiekkarannalla Puumalan Lintusalossa ja se koostuu 5 pienestä rakennuksesta.

Maja on melko hyvin varusteltu ja se on käytettävissä vapusta pitkälle lokakuulle.

Tarun mökki

Tarun mökki sijaitsee suojaisessa lahden poukamassa Saimaan Vetojaolla Lintusalon länsirannalla.

Perinteisessä mökissä on juokseva kaivovesi keittiöön ja saunaan. Aurinkopaneeli tuottaa sähkön valaistukselle ja esimerkiksi puhelimen lataukseen. Varustukseen kuuluvat kaasujääkaappi, kaasuhella ja -uuni. Iso, varaava takka pitää mökin lämpimänä pitkälle syksyyn.

Mökki on varattavissa vapusta lokakuulle.

Huoneet

Ylähuone

Ylähuone sopii kaikki mukavuudet kaipaavalle yöpyjälle. Huone on käytettävissä ympäri vuoden ja se sijaitsee Nestorinrannan päärakennuksen yläkerrassa vastapäätä Ortta.

Huoneessa on viilentävä ilmalämpöpumppu, oma kph ja hyvin varusteltu minikeittiö.

Pihasauna ja grillikatos on samassa pihapiirissä ja pyykkitupa  alakerrassa.

Rannalla 900 m päässä on uimaranta ja toinen grillikatos.

Ikkunasta avautuu peltonäkymä koilliseen.

 

Orsi

Orsi on neljän hengen huone Nestorinrannan päärakennuksen yläkerrassa vastapäätä Ylähuonetta.

Huoneessa on viilentävä ilmalämpöpumppu,  jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin.

Alakerrassa ovat WC:t, naisten suihku ja pyykkitupa.

Kesäkeittiö, grillikatos ja pihasauna ovat samassa pihapiirissä.

Rannalla 900 m päässä on uimaranta ja toinen grillikatos.

Aitat

Vilja-aitta

Vilja-aitta sijaitsee Nestorinrannan päärakennuksen pihapiirissä. 16-neliöisessä aitassa on leveä vuodesohva, matalalla parvella on patjat kolmelle. Ikkunat ovat itään ja länteen. Vilja-aitassa on oma pieni terassi. Varustukseen kuuluu patteri, jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. WC:t, suihkut, yhteiskeittiö ja pihasauna ovat samassa pihapiirissä.

Mari ja Ville

Päärakennuksen pihapiirin 10-neliöiset aittahuoneet Mari ja Ville ovat erinomainen valinta lyhytaikaiseen majoitukseen. Huoneissa on patterit ja vuoteet kahdelle. Molemmissa on pieni jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. WC:t, suihkut, yhteiskeittiö ja pihasauna ovat samassa pihapiirissä.

Yhteistilat ja leirintä

Yhteistilat

Nestorinrannan päärakennuksella ja rannassa 900 metrin päässä on majoittujien käytettävissä maksuttomien peruspalveluiden lisäksi myös erilaisia maksullisia palveluja.

Leirintä ja glamping

Nestorinrannassa on pieni teltta-alue, asuntoautoalue, venepaikkoja yöpymiseen ja 2 glamping-telttaa. Käytettävissä ovat suihkut, wc:t, grillikatokset, tiskipöytä, uimaranta, nuotiopaikat, juomavesi ja sähkö sekä joukko lisämaksullisia palveluja.