Vuokraa moottorivene retkelle tai kalastukseen

Tärkeää tietoa

Hitaat veneet (2 – 6 hv) sopivat parhaiten kalastukseen tai retkeilyyn lähivesillä. Edellytämme veneenvuokraajalta kokemusta moottoriveneen käytöstä. Kokemattomille suosittelemme kurssiamme Opi käyttämään moottorivenettä. Navigointiin suosittelemme Saaristolaivurikurssia, joita järjestävät monet kansalaisopistot. Sen voi suorittaa myös netissä.

Nopea vene vain kokeneille

Nopeita veneitä, Vilmaria, Fasteria ja Busteria vuokrataan vain erittäin kokeneelle ja huolelliselle veneilijälle, joka tuntee navigoinnin ja on ohjannut vastaavaa venettä. Saimaan karikkoisilla vesillä väyliltä ei pidä poiketa kuin rantautuessa. Kalastuksessa pitää noudattaa erityistä varovaisuutta.

Vilmaria ja Fasteria ei vuokrata kalastukseen ilman opasta. Veneen kuljettaminen päihtyneenä on ehdottomasti kielletty. Jos havaitsemme tämän kiellon rikkomista, vuokrasopimus puretaan heti.

Vuokrasopimus ja veneen tarkastus

Ennen veneen vuokrausta tehdään vuokrasopimus. Vuokraajalta peritään venevakuutuksen omavastuuosuutta vastaava takuusumma, joka palautetaan, jos veneelle ei ole aiheutettu vahinkoa ja vene palautetaan siistinä.

Vene ja moottori tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa ennen luovutusta ja palautuksen jälkeen. Pienistä naarmuista perimme 15 €. Jos venettä ei ole siivottu, peritään 30 € siivousmaksu.

Hitaista veneistä ja moottoreista (2 – 6 hv) annamme Nestorinrannassa majoittuville 25 % alennuksen.

Veneen vuokrausehdot (pdf)

Silver Fox 50 hv

Veneen vuokrausehdot (pdf)

Tulossa vuokrattavaksi 1.6. alkaen

 

Päijän 575 6 hv
Kaisla Erä 5 hv
Perämoottori Honda 2,3 hv
Opi käyttämään moottorivenettä

Tällä 2 tunnin kurssilla opit käyttämään 5-6 hevosvoiman perämoottorivenettä. Kurssilla tutustut perämoottorin toimintaperiaatteisiin, tankkaukseen ja muutamiin tärkeimpiin merimerkkeihin. Pääset harjoittelemaan veneellä opettajasi valvonnassa. Kurssin jälkeen voit vuokrata Nestorinrannasta pienen, enintään 6 hevosvoiman perämoottoriveneen.

Saatavuus tilauksesta 10.5. – 15.10.2024

Sijainti Nestorinranta, Lintusalontie 1661 B, laituri, Lintusalo, Puumala

Kesto 2 tuntia

Kielet suomi, englanti, saksa, ruotsi

Henkilömäärä 1

Hinta  150 €

Lisätiedot ja varaukset info@nestorinranta.fi p. 044 77 00 515 tai 040 510 6208

Sähköperämoottori Minn Kota Endura Max