MONIPUOLISIA KESÄTÖITÄ 2023 PUUMALAN LINTUSALOSSA!

Haemme jo työntekijöitä ensi kesäksi Nestorinrantaan. Tarjolla on eripituisia ja erityyppisiä töitä. Vaativin työ on lettubaarin vastaavan tehtävä ja helpoin tiskaajan työ navettakahvilassa. Tehtäväkuvaukset voit lukea tältä sivulta, voit hakea myös useampaa työtehtävää samalla hakemuksella. Tarvittaessa kysy lisätietoja Nestorinrannan emännältä Riitalta.

Riitta Viialainen
puh. 040 510 6208
riitta@nestorinranta.fi

KAHVILATYÖNTEKIJÄ LETTUBAARIIN 1,5–2 KK

Tule paistamaan ja tarjoilemaan lettuja ihanassa ympäristössä Saimaan rannalla. Jos osaat, voit valmistaa myös suolaisia täytteitä. Työhön kuuluu lisäksi kassatyötä, anniskelua, siivousta ja kaikkea muutakin, mitä vain lettubaarissa eteen voi tulla. Hygienia- ja anniskelupassi tarvitaan. Kysy lisää tai täytä hakulomake

AAMIAISKOKKI NAVETTAKAHVILAAN 1 – 2 KK

Tehtävänäsi on valmistaa ja laittaa tarjolle aamiaiset seisovaan pöytään navettakahvilassa. Aamiaisaika on klo 8 – 10. Aamiaisen jälkeen valmistat henkilökunnan lounaan klo 12:ksi ja teet mahdollisia valmisteluja iltakokin avuksi.

Työaikasi alkaa noin klo 7. Voit tehdä joko täyspitkiä työpäiviä (noin 7,5 tuntia päivässä) tai lyhyempiä, esim. 5 – 6 tunnin työpäiviä toiveidesi mukaan.

Työviikkosi olisi tiistaista lauantaihin valintasi mukaan joko kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin tai lyhyemmin esim. juhannuksen jälkeen elokuun 1. viikolle. Kysy lisää tai täytä hakulomake.

KAIKKI TYÖ ON ITSENÄISTÄ MUTTA MYÖS TIIMITYÖTÄ

Perehdytyksen jälkeen työsi on itsenäistä, mutta samalla olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa autamme toinen toistamme ja kehittelemme yhdessä työtämme entistä paremmaksi. ”Ei kuulu mulle” ei kuulu meille. Jos huomaat ongelman tai puutteen, on mahtavaa, jos kerrot siitä heti ja voimme yrittää korjata asian. Haluamme, että Nestorinrannassa asiakkaat – ja myös työntekijät – viihtyvät ja tulevat toistekin.

PALKKA

Palkka sopimuksen ja osaamisen mukaan. Lisät TES:n mukaan (Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus)

TYÖAIKA

Navettakahvila on auki koko kesän, mutta siten, että keskikesän se on auki vain tiistaista lauantaihin, muulloin joka päivä. Aukioloajat vaihtelevat klo 11-16 ja 9-18. Kokin työ ajoittuu aamiaisten takia aamuun noin klo 7 – 14.30, kahvilatyöntekijän päivään, noin klo 9 – 16.30 ja tiskaajan iltaan esim. klo 12-18.30. Työajat ovat kuitenkin sovittavissa, kunhan työt tulevat hoidettua. Työntekijöitä on keskikesällä kolme.

Lettubaari on auki 11.6. – 13.8. joka päivä klo 10.30 – 17. Lettubaarin vastaava tulee yleensä aamuvuoroon (klo 7 – 14.30) valmistamaan taikinat ja täytteet ja tekemään tukkutilaukset ennen baarin avaamista. Toinen työntekijä tulee iltavuoroon noin klo 10.30 – 18. Hän laittaa baarin kiinni ja siivoaa sen päivän päätteeksi. Tarvittaessa kolmas työntekijä tulee navettakahvilasta auttamaan kiireisimmäksi ajaksi. Lauantaisin baarissa on 3 työntekijää, muulloin 2 + tarvittaessa kiireapulainen. Koska baari on joka päivä auki, viikkovapaat ajoittuvat su-ma, ti-ke ja to-pe, jotta työvoimaa riittää joka päivälle. Työvuoroja voi vaihtaa, olennaista on, että työt hoituvat.

Muissa kuin kahvilatöissä työaika on yleensä tiistaista lauantaihin klo 9 – 16.30 tai 10 – 17.30. Työaika voi jonkin verran joustaa töiden mukaan, mutta esim. välinevuokraamon aukioloaikana täytyy siellä tietenkin olla työntekijä.

RUOKAILUT

Lounas kuuluu talon luontaisetuihin. Myös kahvia ja teetä voit juoda niin paljon kuin haluat. Muissa kahvilatuotteissa (pl. alkoholi) on reilu henkilökunta-alennus.

AJOKORTTI

Tarvitset yleensä vähintään ajokortin, mielellään autonkin, työmatkoihin. Tarvittaessa meiltä saa auton lainaksi. Nestorinranta sijaitsee 25 km päässä Puumalan kirkonkylästä kauniin saaristotien päässä keskellä Saimaata. Myös veneellä tänne pääsee.

ASUNTO

Edullinen asunto järjestyy kirkonkylän entisestä oppilasasuntolasta. Myös yksiöitä ja kaksiota voi vuokrata kunnalta.

ME ODOTETAAN SUA JO!

Australianterrierit Luka 12 v. ja Vallu 4 v. ovat lettubaarin kanta-asiakkaita.