Kesän 2024 työpaikat täytetty

Kaikki kesän 2024 tehtävät on nyt täytetty. Kiitos kaikille hakijoille! Alustavasti voit jättää hakemuksen jo kesälle 2025.

Riitta Viialainen
puh. 040 510 6208
riitta@nestorinranta.fi

Iltakokki Navettasaliin 1 -2 kk

Tehtävä täytetty

Tule valmistamaan yksinkertaisia illallisia Nestorinrannan Navettasaliin. Illallisemme ovat salaattipainotteisia ja ne varataan yleensä ennalta.

Tehtävänäsi on tehdä ennakkovalmistelut, kuten leipoa leipä, valmistaa alkuruokakeitot, savustaa lohifileet, kypsentää kanafileet ja burger-pihvit sous vide -keittimessä, sekä koota lautasille salaattipainotteiset pääruoka-annokset ja jälkiruoiksi jäätelöannokset.

Lisäksi katat pöydät illallisvieraille, tarjoilet ateriat ja juomat, korjaat pöydät ja otat maksut vastaan kassalla. Pidät myös huolen illallisten osalta tukkutilauksista ja muista kauppaostoksista siten, että raaka-aineet riittävät.

Osallistut myös Navettasalin ja keittiön tiskauksiin, siivouksiin ja muihin töihin tarpeen mukaan. Hiljaisempina iltoina työskentelet yksin, vilkkaampina Nestorinrannan emäntä tai toinen työntekijä tulevat apuun. Tiskit hoitaa yleensä tiskaaja seuraavana päivänä.

Tarvitset hygienia- ja anniskelupassin ja työmatkoja varten vähintään ajokortin. Kokemus kokin töistä ja tarjoilusta on eduksi eikä englannin taitokaan ole pahasta.

Työaika voi olla kokopäiväinen tai osa-aikainen ja se painottuu iltaan esim. juhannuksesta tai kesäkuun puolivälistä elokuun 1. viikolle. Illallisaika on klo 18 – 20.

Siivooja 3 kk

Tehtävä täytetty

Tarvitsemme kokeneen ja osaavan siivoojan pitämään huolta majoitustilojemme siisteydestä ja käytettävyydestä.

Ensisijainen tehtäväsi on tehdä loppusiivoukset 3 erikokoiseen mökkiin, 5 huoneeseen, glamping-telttaan ja niiden oheistiloihin sekä tilaussaunaan. Huolehdit myös majoitustilojen ja saunojen liinavaate- ja tarvikehuollosta. Etenkin kesän alussa ja lopussa aikaa jää myös Nestorinrannan muihin siivouksiin ja paikkojen kunnostuksiin.

Työ alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja kestää koko kesän. Ajokortti on välttämätön, koska joudut liikkumaan alueellamme neljässä eri kohteessa, jotka ovat 1 – 2 km päässä toisistaan.

Tiskaaja Navettasaliin 2 – 4 vk

Tehtävä täytetty

Koululainen, tämä sopii sinulle, jos vietät kesää lähistöllä: tule tiskaamaan Navettasalin keittiöön aamupäiviksi tai vähän pidemmäksikin aikaa.

Töitä olisi tarjolla juhannuksesta elokuun alkuun 2 – 5 viikoksi. Työpäivä voisi alkaa esimerkiksi noin klo 9 ja kestää klo 15 asti tai pitempään, jos uskot pärjääväsi lettubaarin kiireapulaisena (kassalla, tarjoilussa yms.) rannalla.

Kysy lisää tai täytä hakemus (yllä tiedot).

Lettubaariin vastaava työntekijä rannalle – 3 kk

Tehtävä täytetty

Suosittu lettubaari tarvitsee uuden vetäjän Saimaan rannalle. Työ on monipuolista ja hauskaa. Tylsistymään et pääse.

Tehtävänäsi on johtaa lettubaarin työtä, suunnitella ja valmistaa täytteitä ja taikinoita, tilata raaka-aineet tukusta, pitää alkoholeista varastokirjanpitoa ja huolehtia kaikesta niin, että työt sujuvat ja toiminta on taloudellista. Kahden muun työntekijän ohella paistat myös lettuja, tarjoilet, anniskelet, sometat, hoidat kassaa, siivoat ja teet kaikkea eteen tulevaa.

Asiakkaat ovat pääosin Puumalan saaristoreittiä kiertäviä pyöräilijöitä, veneilijöitä ja muita lomailijoita.

Vastaavan pesti kestää noin 3 kk ja alkaa toukokuun lopulla. Palkka sopimuksen mukaan. Palkan lisäksi saat tulospalkkion, joka lasketaan lettubaarin voitosta.

Hygieniapassi, anniskelupassi ja ajokortti tarvitaan. Esimies- tai yrittäjäkokemus on eduksi.

Kysy lisää riitta.nestorinranta@gmail.com tai puh. 040 5106 208 tai laita hakemus oheisella lomakkeella.

 

Kuvassa kesän 2022 lettubaarin vastaava Maiju Näränen (oik.) ja työntekijä Tiina Heino kokeilevat ensimmäistä kertaa baarin jättivispilää lettutaikinan tekoon.

2 KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ LETTUBAARIIN 2 – 3 kk

Tehtävät täytetty

Tule paistamaan ja tarjoilemaan lettuja ihanassa ympäristössä Saimaan rannalla. Jos osaat, voit valmistaa myös taikinoita ja suolaisia täytteitä. Työhön kuuluu lisäksi kassatyötä, anniskelua, siivousta ja kaikkea muutakin, mitä vain lettubaarissa eteen voi tulla.

Hygienia- ja anniskelupassi tarvitaan. Kysy lisää tai täytä hakulomake (yllä tiedot).

Viereisessä kuvassa paistetaan kerralla 7 lettua sarjalettupannulla.

Kuvassa alla näkymä lettubaarin sisälle. Ikkunoista voi ihailla Saimaata ja Nestorin pronssipatsasta.

AAMIAISKOKKI NAVETTASALIIN 1 – 2 KK

Tehtävä täytetty

Tehtävänäsi on valmistaa ja laittaa tarjolle aamiaiset seisovaan pöytään Navettasalissa. Aamiaisaika on klo 8 – 10. Aamiaisen jälkeen valmistat henkilökunnan lounaan klo 12:ksi ja teet mahdollisia valmisteluja iltakokin avuksi.

Työaikasi alkaa noin klo 7. Voit tehdä joko täyspitkiä työpäiviä (noin 7,5 tuntia päivässä) tai lyhyempiä, esim. 5 – 6 tunnin työpäiviä toiveidesi mukaan.

Työviikkosi voisi olla tiistaista lauantaihin valintasi mukaan joko kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin tai lyhyemmin esim. juhannuksen jälkeen elokuun 1. viikolle.

Tarvitset hygieniapassin ja mielellään myös anniskelupassin. Ajokortti on välttämätön, jos majoitut kauemmaksi. Kysy lisää tai täytä hakulomake.

Vastaanottovirkailija 2 – 3 kk

Tehtävä täytetty

Tehtävänäsi on huolehtia majoitus-, väline- ja tilavarauksista, palvella asiakkaita, laskuttaa, hoitaa kassaa, myydä ja tehdä somepäivityksiä.

Jos osaat, voit tehdä myös luontoretkien ja aktiviteettien opastuksia metsässä ja järvellä.

Työ koostuu pääosin työstä tietokoneen ääressä, mutta myös asiakkaiden vastaanottamisesta ja neuvomisesta paikan päällä, vuokravälineiden kunnon tarkistuksista luovutusten yhteydessä yms.

Työpisteesi sijaitsee Navettasalissa, mutta tilanteen mukaan se voi välillä sijaita myös rannan vuokraamossa.

Työ edellyttää yhteistyökykyistä, iloista ja ystävällistä luonnetta, pitkää pinnaa, tarkkuutta ja huolellisuutta. Anniskelupassi on eduksi, sillä voit joutua joskus myös anniskelemaan.

Jos olet kaipaamamme henkilö, ota yhteyttä (tiedot yllä).

KAIKKI TYÖ ON ITSENÄISTÄ MUTTA MYÖS TIIMITYÖTÄ

Perehdytyksen jälkeen työsi on itsenäistä, mutta samalla olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa autamme toinen toistamme ja kehittelemme yhdessä työtämme entistä paremmaksi. ”Ei kuulu mulle” ei kuulu meille. Jos huomaat ongelman tai puutteen, on mahtavaa, jos kerrot siitä heti ja voimme yrittää korjata asian. Haluamme, että Nestorinrannassa asiakkaat – ja myös työntekijät – viihtyvät ja tulevat toistekin.

PALKKA

Palkka sopimuksen ja osaamisen mukaan. Lisät TES:n mukaan (Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus). Lettubaarissa maksetaan lisäksi voitosta tulospalkkio kesän päätteeksi.

TYÖAIKA

Lettubaari on auki 1.6. – 24.8. joka päivä klo 10.30 – 17, keskikesällä 10 – 18. Lettubaarin vastaava tulee yleensä aamuvuoroon (klo 7 – 14.30) valmistamaan taikinat ja täytteet ja tekemään tukkutilaukset ennen baarin avaamista. Toinen työntekijä tulee iltavuoroon noin klo 10.30 – 18 tai 11 – 18.30. Hän laittaa baarin kiinni ja siivoaa sen päivän päätteeksi. Tarvittaessa kolmas työntekijä tulee navettakahvilasta auttamaan kiireisimmäksi ajaksi. Lauantaisin baarissa on 3 työntekijää, muulloin 2 + tarvittaessa kiireapulainen. Koska baari on joka päivä auki, viikkovapaat ajoittuvat su-ma, ti-ke ja to-pe, jotta työvoimaa riittää joka päivälle. Työvuoroja voi vaihtaa, olennaista on, että työt hoituvat.

Lettubaari sijaitsee rannalla Puumalan ja Saimaan saaristoreittien lauttojen laiturin vieressä.

Navettasalin toiminta päärakennuksella painottuu aamiaisiin ja illallisiin. Päivisin on tarjolla vain juomia, pientä purtavaa ja kioskitavaraa. Aamiaisaika on klo 8 – 10 ja illallisaika klo 18 – 20.  Navettasalissa on aamiaiskokin lisäksi töissä tiskaaja ja iltakokki. Aamiaiskokin työ alkaa viimeistään klo 7 ja tiskaajan noin klo 9. Navettasalissa toimii myös majoitus- ja vuokraamoasiakkaiden vastaanotto. Navettasali sijaitsee mäellä Nestorinrannan päärakennuksessa 900 m rannasta. Päärakennus on entinen navetta, joka rakennettiin sisältä uusiksi 2014.

Muissa kuin lettubaarin töissä työpäivät ovat yleensä tiistaista lauantaihin. Työaika voi jonkin verran joustaa töiden mukaan.

RUOKAILUT

Jos haluat, lounas kuuluu talon luontaisetuihin. Myös kahvia ja teetä voit juoda niin paljon kuin haluat. Muissa tuotteissa on reilu henkilökunta-alennus.

AJOKORTTI

Tarvitset työmatkoihin yleensä vähintään ajokortin, mielellään autonkin. Tarvittaessa meiltä saa auton lainaksi. Nestorinranta sijaitsee 25 km päässä Puumalan kirkonkylästä kauniin saaristotien päässä Lintusalossa keskellä Saimaata. Myös veneellä tänne pääsee. Jos asut meillä, kauppareissut hoituvat kunnan tarjoaman edullisen asiointiliikenteen kautta.

ASUNTO

Edullinen asunto järjestyy Puumalan kirkonkylän entisestä oppilasasuntolasta. Myös yksiöitä ja kaksiota voi vuokrata Puumalan kunnalta. Voit myös majoittua yrittäjäpariskunnan kodin yläkerran huoneeseen tai Nestorinrannan kalustettuun glamping-telttaan, johon kuuluvat keittiö- ym. palvelut rannalla.