Majoitusta ja luontoelämyksiä Puumalassa, Saimaalla

Kaikki kevään ja kesän 2022 työpaikat on täytetty

Kaikki 2022 kesätyöpaikat ja kevään ikkunanpesijän paikka on nyt täytetty. Kiitos kaikille hakijoille! Alamme hakea vuoden 2023 kesätyöntekijöitä jo tänä kesänä. Niistä tulee tarkemmat ilmoitukset kesän mittaan. Kysy lisätietoja Nestorinrannan emännältä Riitalta.

Riitta Viialainen
puh. 040 510 6208
riitta@nestorinranta.fi

Kaikki työ on itsenäistä mutta myös tiimityötä

Perehdytyksen jälkeen työsi on itsenäistä, mutta samalla olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa autamme toinen toistamme ja kehittelemme yhdessä työtämme entistä paremmaksi. ”Ei kuulu mulle” ei kuulu meille. Jos huomaat ongelman tai puutteen, on mahtavaa, jos kerrot siitä heti ja voimme yrittää korjata asian. Haluamme, että Nestorinrannassa asiakkaat – ja myös työntekijät – viihtyvät ja tulevat toistekin.

Palkka

Palkka sopimuksen ja osaamisen mukaan. Lisät TES:n mukaan (Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työehtosopimus)

Työaika

Navettakahvila on auki koko kesän, mutta siten, että keskikesän se on auki vain tiistaista lauantaihin, muulloin joka päivä. Aukioloajat vaihtelevat klo 11-16 ja 9-18. Kokin työ ajoittuu aamiaisten takia aamuun noin klo 7 – 14.30, kahvilatyöntekijän päivään, noin klo 9 – 16.30 ja tiskaajan iltaan esim. klo 12-18.30. Työajat ovat kuitenkin sovittavissa, kunhan työt tulevat hoidettua. Työntekijöitä on keskikesällä kolme.

Lettubaari on auki 11.6. – 13.8. joka päivä klo 10.30 – 17. Lettubaarin vastaava tulee yleensä aamuvuoroon (klo 7 – 14.30) valmistamaan taikinat ja täytteet ja tekemään tukkutilaukset ennen baarin avaamista. Toinen työntekijä tulee iltavuoroon noin klo 10.30 – 18. Hän laittaa baarin kiinni ja siivoaa sen päivän päätteeksi. Tarvittaessa kolmas työntekijä tulee navettakahvilasta auttamaan kiireisimmäksi ajaksi. Lauantaisin baarissa on 3 työntekijää, muulloin 2 + tarvittaessa kiireapulainen. Koska baari on joka päivä auki, viikkovapaat ajoittuvat su-ma, ti-ke ja to-pe, jotta työvoimaa riittää joka päivälle. Työvuoroja voi vaihtaa, olennaista on, että työt hoituvat.

Muissa kuin kahvilatöissä työaika on yleensä tiistaista lauantaihin klo 9 – 16.30 tai 10 – 17.30. Työaika voi jonkin verran joustaa töiden mukaan, mutta esim. välinevuokraamon aukioloaikana täytyy siellä tietenkin olla työntekijä.

Ruokailut

Lounas kuuluu talon luontaisetuihin. Myös kahvia ja teetä voit juoda niin paljon kuin haluat. Muissa kahvilatuotteissa (pl. alkoholi) on reilu henkilökunta-alennus.

Ajokortti

Tarvitset yleensä vähintään ajokortin, mielellään autonkin, työmatkoihin. Tarvittaessa meiltä saa auton lainaksi. Nestorinranta sijaitsee 25 km päässä Puumalan kirkonkylästä kauniin saaristotien päässä keskellä Saimaata. Myös veneellä tänne pääsee.

Asunto

Edullinen asunto järjestyy kirkonkylän entisestä oppilasasuntolasta. Myös yksiöitä ja kaksiota voi vuokrata kunnalta.

Me odotetaan sua jo!

Australianterrierit Luka 12 v. ja Vallu 4 v. ovat lettubaarin kanta-asiakkaita.